11-04-30 Valborgsmässoafton

Då hoppas vi att det fina vädret håller i sig så man kan åka och titta på brasan ikväll. Förra året var det kallt och regnade, inte kul att gå då inte. Men iår tror jag att det lir av, tror att Jacob skulle uppskatta det med trots att han nyss är fyllda 1 år :) Men det finns ju så mycket att titta på.

Nu sover en trött liten kille. Efter förmiddagsvilan, blir det lunch, sedan går vi nog ut en stund, dumt att sitta inne en varm vår dag, frisk luft är nyttigt för kropp och själ.

Har satt igång tvätt/diskmaskinen och skurat rent Jacobs stol som vi fått av goda vänner, några av de bästa vi känner.

Aldrig fel med en extra stol, denna stol ska vi ha på uteplatsen när vi äter ute. Är en "Antilop stol" Så den blir kanon att ha ute, aldrig fel med 2 stolar ;)

Thomas min älskling ligger och sover, fortfarande ont i halsen och känner sig minder pigg. Men halsbölden verkar ha spruckit iaf. Så får man hoppas att han snart blir frisk igen. Älskar dig hjärtat mitt. ♥

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe, sedan skutta in i duschen om jag hinner, annars får jag vänta tills älsklingen vaknar.

Blir lite "fina bilder" ikväll, men INGA familjebilder som ni kanske redan vet.

Ha en trevlig Valborgsmässoafton alla mina trogna bloggläsare... Kram kram




11-04-29 Kloka ord skrivet av en vän på FB!!

"Familjen" är inte alltid förenat med blodsband. Det är människorna i ditt liv som vill ha dig i deras, de som accepterar dig för den du är. De som inte vill annat än att se dig lycklig och som älskar dig oavsett.


11-04-28 Ledig dag!

Idag var Jacob hemma och myste med mamma, ledig från dagis hela dagen. Så var vi en sväng till Dollar för att köpa hem lite helg gott :) Thomas stackarn ligger sjuker, halsböld igen, blir så ledsen. Han mår verkligen piss. Så idag har jag och Jacob fått hela dagen för oss själva. Men vi gick upp till pappa lite då och då, så Jacob fick se att han var hemma, så fick de mysa lite med.

Imorgon är det dagis igen, sista dagen på inskolningen, sedan ska han vara färdig inskolad, men eftersom jag blir arbetssökande så ska jag ju inte ha honom där några längre stunder, utan hämtar honom tidigt.

Imorgon blir det en cyckel tur till Ica för att handla hem lite nödvändigt. De har verkligen allt på Ica i sveg, det gillar vi :) Fast då har vi ju inte Willy's här istället, men nu pratas det om att det ska öppnas lite fler butiker i Sveg, det tackar vi ju inte nej till.

Har inte så mycket mer att skriva om dagen, den har varit lugn, bara myst och mått gott. Åter imorgon igen.

Krya på dig älsklingen mig ♥♥♥ När man är sjuk få man bli bortskämmd, så det är bara att skriva ett meddelande om du vill ha något så fixar jag det. PUSS

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


11-04-27 Dagis

Idag började dagen med lek på golvet, Jacob var pigg och ville leka. Efter en stund bytte vi blöja klädde på oss. Sedan leka mera. Thomas kom ner en stund drack kaffe och sa hej då till oss innan vi skulle till Dagis.


På dagis satt Jacob först i mitt knä och höll i min tröja, men vi gick in till lekrumet då gick det bra att släppa mamma. Jag stannade fram till fruktstunden, sedan blev jag hem skickad. Fick en stor PUSS av grabben innan jag gick, jag sa hej då och vinkade, han fick fram ett pip men när frukten kom hade han inte tid med mamma, han tittade på mig flinade stort och tittade på frukten.

För mig blev det en lång dag, den längsta i mitt liv. När P ringde kl 13:30 hade grabben vaknat, jag knata över och hämtade en glad liten kille. Allt hade gått bra, efter fruktstunden hade Jacob förstått att jag gått så han blev lite ledsen, men P fixade fram lite roliga leksaker så glömde han bort att vara ledsen.

Lunchem gick bra han åt med god aptit, men så är han ju ett litet matvrak med :) efter det var det sova som gällde, och sedan fick mamma komma.

Imorgon är Jacob ledig, för P som har inskolningen ska på möte, och eftersom Jacob känner P bäst så tyckte de att han kunde vara ledig så det inte blir fel. Men på Fredag ska vi dit igen. Och nästa vecka ska inskloningen vara klar, då bestämmer jag själv tiderna när han ska komma och när vi ska hem.

Hemma blev det mycket mys och bus med mamma och pappa, så fick han smaka korv i senapssås för första gången och det gillade han. Efter middagen blev det hårdrock, Saxxson "I've got to Rock"Den diggar Jacob vill vi lova :) 


Nu ligger det en utslagen hjälte och sover. Ja just ja... Idag kom Jacob även på att han kan sätta sig själv upp i sängen, det tyckte han var kul. Bus killen våran. Thomas gick in la ner honom sa natti natti så somnade han gått.

En liten kort sammanfattning om dagen som gått. Kan ju säga att en annan fick lite gjort här hemma idag då jag var tvungen att sysselsätta mig själv för att få tiden att gå.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


11-04-25 Ännu en underbar dag!

Underbar dag även idag, fast lite disigt och svala vindar. Ute hela dagen japp absolut. Ja förutom när grabben skulle äta eller sova. Jacob trivs verkligen ute, hen är en riktig ute människa.

Så ha Jacob fått en "kompis" på gården, en kille som brukar komma över och prata lite med Thomas när han håller på med bilen. Killen visar då stolt upp sin traktor och andra fordon han kör runt med :) Idag busade han även med Jacob lite och hämtade hans leksaker som han slängde iväg. Så gick han in en sväng med Thomas för han ville se Jacobs leksaker :)

Thomas har bytt till sommardäck på bilen idag, ont som bara den i kroppen har han, men envisades med att byta däck. Imorgon kommer Östersunds sjukhus nog få ett mindre trevligt samtal då de inte skrivit ut recept till Thomas, nu har han så ont i kroppen att det börjar bli lite jobbigt att gå i trapporna, men han biter ihop och håller humöret uppe. Jag stöttar och försöker att underlätta det så gott jag kan. Jag föreslog att jag kunde byta däck på bilen, men det gick han inte med på... "konstigt" ;)

För er som undrar så är Thomas reumatiker, så kan ni läsa det här:
http://www.reumatikerforbundet.org

Nu sover grabbarna gott, jag ska passa på att duscha sedan fixa kaffe och väcka älsklingen.

Imorgon blir det förskolan igen, det ska bli kul...http://www.myltan.se/ Jacobs dagis :) Vi har valt att inte låta Jacob vara med på deras hemsida pga att det är så lätt för vem som helst att "knycka" bilder.

Nä nu dags att duscha innan det blir försent.

Snart kan vi plocka rabarber på tomten :) (bilden är inte från våran tomt) Källa: Googel


Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



11-04-24 Våren= sommarvärme

En åter underbar vår/sommardag :) Vi har varit ute hela dagen och mått gott, förutom när grabben fått mat eller sovit. Det ska busas mycket i vagnen nu så då får han sova inne och sover hur gott som helst :)

Ute har vi myst på filten, åkt bobby car och gungat i gungstolen (Jacobs matstol hokus pokus) Så har vi tagit en liten sväng med vagnen :)

Efter middagsvilan myste Thomas och Jacob säkert i 45 min. När han vaknat till och blivit piggare så började jag och Thomas att plocka lite här hemma. Mitt upp i det dök Faster Nena och Kusin Sandra upp på besök, att få besök av underbara människor är aldrig fel :) En stund efter det fick vi yttligare besök, då dök goe Uffe och Alex upp, med sig hade de Rickhard och Anna, mycket trevliga människor.

Alex underhöll Jacob tiil och från, svårt för en 7 åring att sitta still, mycket spring i benen. Mitt i allt stök och bus lade Jacob världes lass, in med ALLT i tvättmaskinen, "ducha" rent grabben, på med torrt och pyjamas. Sedan fick han sitta hos pappa, medans jag fixade välling. Jacob drack upp sin välling sedan somnade han gott.

Thomas åkte till Sibylla efter att gänget åkt hem, Så det blev lite skräpmat idag, men super gott var det ;)

Ja det var en liten kort uppdatering av dagen som gått.


Längtar till sommaren då man kan gå ner till tjärn och bada med lillgrabben.

Underbar skog :)


Ha det gott alla troga bloggläsare... Kram kram



11-04-24 På bättringsvägen

Ja då vi är på bättringsväg här hemma. Jacob är den som är friskas av oss 3. Han snorar minst. Jag är fortfarande förkyld och tjock i näsan och hostar, men betydligt piggare, Thomas är inte bra men han håller humöret uppe. Värken i lederna är INTE kul, han har så ont att han svettas. Men han kämpar på i alla fall.

Igår var det underbart väder ute, varmare ute på gården än det var inne. Hoppas att det blir lika underbart väder idag. Än så länge ser det riktigt lovande ut, men vädret kan växla snabbt.

Idag börjar dagen strålande bra. 06:45 dags att kliva upp då vi har en morgonpigg kille, 06:50 var vällingen serverad :) sedan upp fixa ny blöja och lite kläder. Och nu sitter det en go och glad Jacob och leker på golvet :) Själv ska jag snart ta mig en kopp kaffe så man vaknar till liv.

Hade en otrevlig hosta inatt (torr hosta) Så en annan somnade inte förren 04-tiden. Så man har ju inte fått sova så många timmar, men ovanligt pigg är jag i alla fall. Men kommer nog att lägga mig en stund när Jacob ska sova middag.

Så tittade vi på lite kort på Thomas när han var i Jacobs ålder och jämförde, och vad ska man säga, lille Egeklint är en kopia av sin kära far. Då blir han en snygg kille, det gillar vi. Vi hoppas bara att Jacob ärvt mina leder, för reumatism är inte kul. Så det hoppas vi verkligen att grabben slipper.

Jag ska be att få ta prov på Jacob för att se om han har barnreumatism eller inte. Min bror har gjort det på sina barn då han själv är reumatiker. Ska prata med läkaren om det när vi ska till BVC.

Idag ska vi försöka att få med oss Thomas till tjärn och må gott där, beror helt på hur han känner sig i kroppen. Annars blir vi hemma på gården. Tjärn ligger ju max 5 min gång avstånd. Så långt är det ju inte.

Nä dags att mysa med grabben, han är visserligen väldigt nöjd på golvet, men studsar ner på golvet en stund jag med och leker, busar och myser lite, alltid leka trevligt och uppskattande :)

Få se om det kommer ett nytt inlägg lite senare idag/kväll

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Välkommen till min nya blogg!!

Hej och välkommen till min nya blogg!!
Denna blogg har jag valt att hålla öppet, så alla kan ta del av vårat liv. Kommer dock inte att lägga ut bilder på oss, men en och annan natur bild kan det nog tänkas bli.

Blir inte så mycket mer skrivet idag... Få se om jag skriver något imorgon.

Ni som vill se bilder kan gå in på http://millaochmini.blogg.se Där finns det en hel del att se * OBS* Lösen krävs *OBS* Fråga snällt :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0