11-06-02 Onsdagen!!!

Började som alla andra dagar. Vart en lite mulig dag, så vi var inne på förmiddagen. När det var dags för lunch så passade vi på att sitta ute och äta, då det blivit lite varmare. Efter det gick vi ut och skulle hitta en rolig lekplats, men vi träffade på dagis gänget som skulle ut och titta på alla fina studenter, så vi hakade på. Jacob vart väldigt nöjd och pratade mycket med sina kompisar. Efter en stund bestämmde jag och Thomas att vi skulle mötas vid tahi kiosken och äta lunch ihop, så då gjorde vi det. Jacob fick smaka som vanligt men han var inte särskilt hungrig då han nyss ätit. När Thomas åkte tillbaks till jobbet, gick jag till glassbaren, och köpte lite smarrig glass, Jacob han att somna, men jag fixade en samlar mugg (plast) till honom, figur en söt hund då han gillar hundar.

I vagnen sov han närmare 3 timmar. Så när han vaknade blev det middag + glass. Har ju lite glasspinnar i frysen till grabben. Sedan gick vi ut igen och var ute tills Thomas kom hem. Först gick vi till en sandlåda och lekte, och Jacob är så duktig som inte stoppar sand i munnen. Han bygger sand kakor, kör med sina bilar och känner på sanden. Det roligaste är att krossa sandkakorna, men det tycker alla barn ;)

Efter en stund gick vi till tjärn och kollade läget, innan vi gick vidare hemmåt. Vid parkeringen mötte vi glassbilen, den stannade vi så klart och  tittade på. sedan gick vi vår kos hem, och precis när vi kom in till gåren så dök Thomas upp.

Thomas och Jacob fick en timme mys/bus tillsammans, sedan kl 20:00 var det natten som gällde. En flaska välling sedan somnade han gott.

Sammanlagt blev vi ute 5 timmar. Så underbart. Och Jacob trivs verkligen ute, han är en riktig ute kille han. Så nu väntar vi på sommaren då vi kan ta fram hans pool :)

Vad denna dag har att erbjuda får vi se men något ska vi nog hitta på.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0