11-06-10 Bad och utflykt!

Idag har det varit riktig sommar även i Sveg, varmt och skönt. Dagen började ju som sagt med Dagis, sedan hem efter lunchen så grabben fick sova. Efter vilan fick han han bada för första gången ute i poolen. Jag hade haft i ljumet vatten så det var bara att plaska och njuta för fullt.

Jacobs pool+badring och badboll som ingick när jag köpte poolen. Jacob njöt verkligen av att få sitta ute och bada. Blir det bra väder imorgon så få han bada då med. Så hade han på sig sin UV bad t-shirt +40 bättre än solkräm då grabben har känslig hy, men vi kommer att köpa solskyddskräm med, är bra till ansiktet och armarna ju, men först måste man bara läsa så man får rätt, så många salvor som fått negativ kritik att de inte alls är bra för barnen. Och bara det bästa duger till våran grabb.

Efter badet blev det middag+efterätt. Sedan blev det en liten utflykt först till Björnån och tittade lite, Jacob hittade små fiskyngel som han tyckte var spännade. Så fick han plaska lite med fötterna i vattnet. Sedan åkte vi vidare till Los och köpte glass, det var inte dumt. Efter det så vände vi vår kos och åkte hem.

Björnån

Så vackert :)

Ja denna underbara dag har vi spenderat ute hela dagen förutom när det varit dags för mat och vila för Jacob. Jag tror bestämmt att vi kör en repris på det imorgon :))

Väl hemma blev det blöja, pyjamas och välling. Nu sover prinsen gott i sin säng.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0