11-06-12 uppdatering! Namnsdag och svegssjön.

Hej hej!!
Fullt upp med att vara ute nu när sommaren är här så man har varken lust, tid eller ork att blogga. Man är ju ute hela dagarna och njuter av sommaren ju ;)

Så nu kommer uppdatering om gårdagen....
Det fina vädret håller i sig så vi gick ut nästan direkt när vi vaknade, satt ute och bara myste på tomten. Senare var det dags för lunch och sova för grabben, och eftersom det inte fanns någon skugga alls på tomten utan gassande sol så fick han sova inne. Efter vilan gick vi till dollar och köpte dricka, Jacob fick Mer dricka och han dricker så duktigt med sugröret, han fattade direkt hur han skulle göra :)) Thomas var hemma och dammsög medan vi var på "utflykt" Väl hemma blev det middag.

Efteråt åkte vi till Svegssjön och Jacob fick bada, det gillade han kan jag lova. Men han satt precis vid kanten, lagom för grabben. Efter badet vart det fika som vi hade med oss. Så fick Jacob leka i sanden liten med. Han njöt verkligen, men man fick vara på sin vakt för stenar är kul att stoppa i munnen.

Så hade ju Jacob namnsadg igår med.. "Bertil" efter min älskade pappa. Det firade vi lite med.

Så GRATTIS min älskade PAPPA och SON på namnsdagen i efterskott!!

När vi kom hem så blev det mer bad, ett bad i badkaret, måste ju tvätta rent grabben från sand m.m från stranden. Skulle vara kul att åka till havet med Jacob så han få känna på riktig sommarsand. Men lär nog inte bli av i år inte, men det hinner vi tids nog.

Efter badet blev det välling och grabben somnade med flaskan i munnen, då är man bra trött, och då kom vi hem i tid. Men värmen tar ju hårt på de små.


Nu är det 23+grader ute och har regnat. Skönt med lite uppfriskande regn, kan behövas när det varit medelhavs värme i några dagar. Kan bli åska idag skulle nog behövas. Men den goa värmen få gärna komma tillbaks. 31+ tackar man ju inte nej till direkt :)

Så får man se vad som händer under året eller nästa år. Lite funderingar har vi här, bröllop, barndop finns i tankarna. Och så lite fundering på ett litet syskon till Jacob, men än så länge bara fundering. Med tanke på Thomas rumatism och ålder så få vi se hur det blir. Men tanken finns där. ♥ Syskon eller inte ja det är frågan.

Nä nu ska jag se om älsklings gubben min har lust att kliva upp. Klockan börjar att dra iväg. Jacob sitter nöjd på golvet och leker. Och snart blir det lunch för grabben, sedan sova en stund. Tror bestämmt att han få sova ute idag, då det är svalt ute och solen är i moln.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer
Postat av: Thomas

Ja vi får se vad som händer i framtiden, en sak kan vi vara säker på i alla fall... det blir en framtid :o) vi ska i alla fall göra det vi kan för att det ska bli en bra en :o)



Älskar dig och Bubbis vet jag helt klart i alla fall :o)



P&K

Thomas

2011-06-12 @ 11:45:45
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0