11-06-13 Utflykt

Idag började vi dagen med sovmorgon :) Sedan var det mys som gällde. Efter lunchen och vilan blev det utflykt till Hede. Det var trevligt. Vi köpte lite gott på vägen hem. Jacob fick banan, kex, och dricka. Bananen gick ner och lite kex. Drickan sparar vi till helgen då vi ska till Tina och Magnus. Kan vara gott att ha något efter vägen när man är en liten kille.

Ska bli kul att komma bort ett tag. På hem vägen åker vi förbi Erik (pappa) och ser om han är hemma, här uppe behöver man inte ringa och boka tid för att träffa nära och kära. Man bara går/åker över. Är de hemma och har tid släpper de in en, är det inte hemma, ja då far man sin kos hem. Skulle inte Erik (pappa) vara hemma så slår vi en pling och hör var han är, så han får träffa sitt barnbarn :))

Så blir det till att lägga sig tidigt ikväll då vi ska laga mat på dagis imorgon. 14-15 har vi matdagar. Är kul för då får man vara med i barngruppen och se hur det går. Är nytt för mig då jag själv bara jobbat inom kommunala förskolor i stoert sett. Aldrig i ett föräldrakooperativ. Men nöjda är vi, och så bor vi ju granne med förskolan med, när och bra.

Ja just ja, vi köpte lite leksaker till grabben som han gillar skarpt

Båten var en riktig höjdare i badet kan jag lova :))

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer
Postat av: Thomas

Ja här är vi inte så fina i kanten så vi måste avtala tid för att kunna hälsa på... men åker man speciellt för att hälsa på nån så får man ju vara beredd att smällen om den man ska hälsa på inte är hemma som sagt! I detta fallet är det ju svårt då vi inte vet när på söndag vi åker, om vi ens åker då, det vet man ju inte men troligen så :)



Kul är det i alla fall med våra små tripper runt här så du får ser alla träden mellan byarna, mååånga är dom... men bra är det så du lär känna bygden och vet vart saker och ting ligger, nu vet du i alla fall var Hede ligger och synd var det att dimman dolde Sonfjället, nån gång ska vi åka över Flatruet också så du får komma upp ovanför trädgränsen... mäktigt med den storslagna naturen här uppe :) Allt från stora vidder till "gammelskog" som ju också är en upplevelse med skäggmossa i träden och känslan av trollskog :o)



Älskar dig hjärtat



Thomas

2011-06-14 @ 22:39:03
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0