11-09-06 Personalmöte=Ledig!

Hej hej! Idag Tisdag är vi hemma och myser då det är personalmöte på dagis hela dagen. På morgonen var det bus och mys som gällde. Sedan 10:30 tog batterierna tvär slut. La ner Jacob i sängen och han slocknade direkt. Hade tänkt hålla honom uppe till lunch, men den gubben gick inte.

Så medan han sover har jag förbrett lunchen, mos med köttbullar i salsa, vart lite över som jag fryste in. Så det blir lagom portion till Jacob. Efter att vi ätit ska vi ut på en liten promenad till byn. Ska se om de fått in Jacobs storlek på ullbodyn inne på miniboden, när han är med kanske man kan prova den på honom så den säkert passar, han har ju lite svår storlek just nu 80-86 men det varierar, synd att det inte finns storlek 84, tror det skulle vara en perfekt storlek :)

Nu blir det att se till så man få på sig vettiga kläder innan Jacob vaknar så är det bara att promenara ut efter att man ätit och myst lite efter maten, man ska inte ha bråttom heller. Vi tar det lilla lugna, och stressar inte. Millan är allergisk mot STRESS. Finns viktigare saker här i livet än stress.

Så har jag vunnit en tuff och snygg jacka till Jacob, bild på den kommer inom kort. Blir perfekt att ha till nästa vår/höst :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0