11-11-26 Dålig uppdatering!

Hej hej!
Är lite dålig på att uppdatera mig här. Har fullt upp med nya bloggen. Vill ju få in alla inlägg i den bloggen med, så man få med allt från första stund man började att blogga. När det är gjort så ska gamla bloggarna sparas innan de raderas för gott.

Jacob har fått sin 18-månaders spruta och det gick bra trots att han talde om för hela vårdcentralen vad han tyckte om att bli stucken i armen. Mammas älskling. Men han satt stilla hela tiden, medan de stack honom. Men nu dröjer det länge innan nästa spruta skall tas. Först när han är 5 år är det dags igen.

Han växer och går upp i vikt som han ska. Och de var väldigt imponerade av vår store kille som säger 3 ords meningar. Han kanske inte säger orden klockrent, men man hör vad han säger och man förstår vad han menar. Så håller man pennan ordentligt med :)

Ja nu springer han för fullt grabben och dansar. Ett och annat bus gör han då och då.

Så har man köpt hans julklappar och han har även fått av andra, så nu väntar vi bara på att tomten ska komma. I år kommer han tydligen och hälsar på oss, det ska bli spännande ;))

Så har det kommit lite snö till Sveg, men så lite som det är så kommer det säkert att försvinna redan imorgon. Vore ju trist, men man kan ju inte göra något åt det så det är bara att gilla läget. Men jag hoppas på att det kommer mer snö, så jag och Jacob kan åka pulka och hitta på annta bus.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


11-11-13 FARS DAG!!!

Grattis till mina Pappor på Fars Dag!!

Till 4 underbara barn♥

Ni Har väl inte glömt att gratta er Pappa idag??

11-11-07 Firat 6 år!!!

Igår firade jag och Thomas 6 år tillsammans, fasen vad tiden går fort. Det njöts av mys med familjen och god mat från Knuten.

som ni ser så är det ganska torrt med bloggandet, då jag fixar med en av mina andra bloggar. Alla andra ska stängas ner helt. Men inte förens allt är klart. När jag fört över allt bloggande till den "RÄTTA" bloggen kommer resten att läggas ner.

Men innan den stängs ner så ska Thomas få spara mina bloggar så allat finns kvar text, bilder+kommentarer. Även text och bilder kommer att finnas på nya, men inte kommentarerna.

När Jag väl är klar med bloggen lämnar jag ut den på FB.... Är ni inte med där och vill fortsätta att följa oss i vår vardag så lämna ett meddelande så kan vi nog fixa det... dock inga anonyma!!!

Ha det gott alla trogna blogg läsare... Kram kram


11-11-04 En stökig dag!

Dagen började bra med bus, skratt och mys... MEN så fick lille grabben INTE göra det HAN ville och då vände humöret direkt. Antar att det är vädret so orsaker en del av det hela då Jacob är väderkänslig som sin far, och idag har det varit grått, regnigt och trist. Har försökt att sysselsätta Jacob med olika saker men inget har passat.

På eftermiddagen/lunchen var vädret bättre och vi gick ut en stund, bakade sandkakor, lekte med bilar och slutligen gick vi bara. Jacob höll duktigt i vagnen utan att släppa och springa iväg. Han fick dock släppa vagnen när vi kom till vattenpölar som han kunde plaska i, det är lycka det. Och med regnkläder och stövlar är det igen fara. Så har vi torkskåp vilket är guldvärt sådana här gånger. Ja ute var han som en liten ängel ;) Det höll i sig när vi kom in med tills vi ätit mellis, sedan vände det igen, men det är bara att visa vem som bestämmer sedan får han bli hur sur och arg han vill vår lille prins, för humör det kan då allt ha vår älskade skatt. Nu ligger han i sängen och vilar lite... Sjunger för fullt.

Tur att sängen är mysig iaf. Men med trist väder och en snorig liten näsa är det inte alltid lätt att vara på strålande humör hela tiden.

Snart ska vi klä på oss igen och gå ut... Möta upp pappsen på parkeringen. Jacob gillar nämligen att få sitta i vagnen och må gott och titta på alla bilar som kör på vägen. Inte mycket bilar som kommer men de få som kommer och kör förbi uppskattar han, vår lille bilkille.

Mamma och Pappa vet vad Jacob ska få av Tomten i jul.... shhhh det talar vi inte högt om ;))

Nu ska älsklingen få komma upp och busa lite.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


11-11-01

This is my blog if you don't like what you reading stop read my blog!! Simple don't you think??




Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


11-11-01 Tänder + Förkylning!

Fler tänder på g, snart har nog alla tänderna kommit. Med tänderna kommer förkylningen, men han är pigg förövrigt vår store skatt.

Så nog lär det bli dagis både Onsad och Torsdag, ja om inte det blir feber av det hela eller att han blir trött och slö då. Annars blir det ju korta dagar då det är lovvecka. Sedan på Fredag är han ledig igen. Nu har han varit ledig i Måndags och idag Tisdag. Skönt att ha honom hemma några dagar.

Idag har vi varit ute på "långpromenad" vi gick i 30 minuter och Jacob höll mig i handen stort sett hela tiden, men när han såg vattenpölarna släppte han och gick för att plaska lite. Väl hemma nästan vid dagis hittade vi 2 gungor och de var ju Jacob tvungen att prova. Han gungar ju på stora gungorna nu, och är duktig på att hålla i sig hela tiden.

Nu blir det bus med grabben.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



RSS 2.0