11-06-27 Semester i Rätan

Hej hej!

Då har man varit hemma i några timmar efter en liten semester tripp till Rätan och härliga Meyer familjen. När vi kom in körandes på gården kom de 3 glada barn springandes och ropade MOFFAAAAA!!!! Men det var jag som fick första kramen. Inte så konstigt då de kom springandes på min sida där jag satt, efter det fick Jacob kramen och sedan fick Moffa stora pussen och kramen. De ÄLSKAR sin MOFFAAAA!! Och att det gillar mig råder det igen som helst tvekan om heller. De andra barnen kramades och pussade då vi kom in.

Midsommar blev en lung dag inne då det regnade och var uppehåll om vart annat. Men en lyckad Midsommar fick vi, med mycket gott att äta och underbara människor omkring oss. Jacob har stor trivts i Rätan, farit omkring som en liten orkan och han har blivit väl omhändertagen där kan vi lova. Hilma och Jacob har verkligen hittat varandra och leker väldigt bra tillsammans.

På midsommar dagen åkte  Göran, Casper och Tony Liseberg , men en bra stund fick vi allt med dem med, Tony kom över frammåt kvällen (Görans lillebror) De åkte vid 01-tiden. Och roligt hade de, mycket karuseller och annat skoj blev det.

Jag och Thomas stannade en dag extra då vi var sugna på att fiska lite, la Jacob för natten. Vanlig tid. Kim var barnvakt. vi lyckades dock bara få 5 små stackras abborrar sammanlagt. Men det är så härligt att fiska, avkoppling för våran del.

Så idag blev det hemfärd, rullade hem, packade upp och lade Jacob för att vila lite. Efter vilan blev det mycket lek och bus här hemma. Kvällen avslutade vi med ett bad+dusch, sedan fick han spa behandling och efter det leka lite på golvet tills nattvällingen var klar, men innan det blev det kolla tempen, och han hade 38 grader feber, så lite alvedon blev det då ( hade det varit dagtid hade han klarat sig utan alvedon, men när man ska sova kan det vara skönt att ta ner febern) Han åt aldrig någon välling utan somnade direkt och sov ca 1 timme innan han ville ha en liten slurk välling. Sedan somnade han om. Få se om han sover hela natten eller om det blir en flaska till.

Ja det var lite kort om vad som hänt, och roligt har vi haft.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0