11-04-25 Ännu en underbar dag!

Underbar dag även idag, fast lite disigt och svala vindar. Ute hela dagen japp absolut. Ja förutom när grabben skulle äta eller sova. Jacob trivs verkligen ute, hen är en riktig ute människa.

Så ha Jacob fått en "kompis" på gården, en kille som brukar komma över och prata lite med Thomas när han håller på med bilen. Killen visar då stolt upp sin traktor och andra fordon han kör runt med :) Idag busade han även med Jacob lite och hämtade hans leksaker som han slängde iväg. Så gick han in en sväng med Thomas för han ville se Jacobs leksaker :)

Thomas har bytt till sommardäck på bilen idag, ont som bara den i kroppen har han, men envisades med att byta däck. Imorgon kommer Östersunds sjukhus nog få ett mindre trevligt samtal då de inte skrivit ut recept till Thomas, nu har han så ont i kroppen att det börjar bli lite jobbigt att gå i trapporna, men han biter ihop och håller humöret uppe. Jag stöttar och försöker att underlätta det så gott jag kan. Jag föreslog att jag kunde byta däck på bilen, men det gick han inte med på... "konstigt" ;)

För er som undrar så är Thomas reumatiker, så kan ni läsa det här:
http://www.reumatikerforbundet.org

Nu sover grabbarna gott, jag ska passa på att duscha sedan fixa kaffe och väcka älsklingen.

Imorgon blir det förskolan igen, det ska bli kul...http://www.myltan.se/ Jacobs dagis :) Vi har valt att inte låta Jacob vara med på deras hemsida pga att det är så lätt för vem som helst att "knycka" bilder.

Nä nu dags att duscha innan det blir försent.

Snart kan vi plocka rabarber på tomten :) (bilden är inte från våran tomt) Källa: Googel


Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0