11-08-11 Torsdag, helgen närmar sig!!

Veckan rusar iväg, redan Torsdag, imorgon är det helg "Fredag" Då blir det filmkväll. Och under dagen kommer Faster Nena och hälsar på, det ska bli trevligt. Så himla underbar människa, vi har så trevligt/roligt. Jacob älskar henne och vi med för den delen ♥

Ja nu är Jacob på dagis och leker och busar för fullt, fast just nu äter eller sover han, beror på hur fort han äter. Idag när jag lämnade Jacob så satte han sig först på golvet, sedan ställde han sig upp vid soffan och gick längst med soffan dit han ville, han är så duktig våran kille. Han kämpar verkligen med att lära sig gå, och snart så släpper det. Sedan får man springa efter honom när han knatar iväg.

Så just nu är vi på jakt efter en trappgrind, då han även visar intresse för att gå i trappor. Som tur är håller vi ju mest till här nere, men när han väl kommer på hur man gör så är det bra att grinden finns. Även dags att sätta fast låd/skåp spärrarna nu då han reser sig och når även låda nr 3, finns inget vasst där, men onödigt att det rivs ut en massa i onödan. Alla vassa föremål ligger på barnsäker höjd än så länge. Ska fixa det oxå.

Nä det var en liten uppdatering för denna dag.

En bild på Jacobs rum. En del av rummet, (före bild)
(Efter bilden) kommer när vi fått upp alla saker/tavlor m.m på sin plats. Ska skaffa en fin bord med att sätta upp.
Det kommer att bli så mysigt, men det tar sin tid. ♥

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0