11-08-12 Natt/00:08

En liten nattblogg då. Tittade på termometern och den visar ynkliga 5,7+ grader, men så börjar vi gå mot mörkare tider, lite possitivt då jag har lite svårt att sova när det är ljust och att det blir mysigare att bädda ner sig i soffan och njuta av en skräckis eller 2. Just nu skulle jag behöva lite förslag på bra skräckisar, så om ni har några på lager är det bara att säga till, alla tips är mer än välkommna, gamla som nya filmer.

Var nyss in och tittade till Jacob, han sov med rumpan i vädret och ena armen utanför spjälorna, la honom till rätta och inte en min han rörde, då sover man hårt. Så har Jacob lärt sig att krypa upp för trapporna, nu är det trappgrind som gäller här hemma. Men än så länge är han duktig och hämtar mig när han vill upp, så bäst att skaffa trappgrind nu innan han får för sig att krypa upp utan att hämta sin mamma.

Jacob stor trivs på dagis, inga problem att lämna honom, visst kan han bli ledsen när jag lämnar honom men det blir ju alla barn någon gång, sedan när man hämtar honom lyser han som en sol. Idag har ordet NEJ varit poppis på dagis enligt P, men de övade på att man ska säga Ja, det slutade med att Jacob sa mmm. Inte hade han någon lust att säga Ja på beställning inte ;)

Nä nu ska jag ta och lägga mig. Ny dag väntar imorgon, Dagis som vanligt, men hämtar tidigare eftersom det är Fredag, så ska vi ju få besök med :)) Natti natti

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0