11-08-17 Jacob 16 månader!!

Grattis vår älskade prins... 16 månader idag. Just nu är han på dagis och äter/sover.  Så blev vi erbjudna en lurvig tjock fleece jacka av en förälder på dagis, som var förliten för hennes son, så hon skulle hem under dagen och hämta den så jag få titta på den, om jag vill ha den så bestämmer vi ett pris då. Turkosblå ska den vara :) Få se om Jacob kan ha den, blir en liten 16 månaders present isf :)

Så har ju världens bästa Tina varit på besök, Jacob förtade som bara den med sin storasyster :) Så var han ju tvungen att krypa efter Lillan (hunden) Men Lillan var inte alls sugen på att vara go med Jacob. Tina har verkligen pysslat om Jacob när hon varit här. Ja vi har trivts med att haft Tina och Lillan här.

Trist att inte Mysan kunde komma, men hon fick tråkiga förhinder. Tänker på dig Mysan ♥♥ Men det kommer fler tillfällen.


Jag och Tina gick en sväng på byn i lilla Sveg medans vi väntade på att Thomas skulle ha rast. Kläder är ju inte så billiga direkt här, men denna tuffa/snygga vintermössa hittade vi för ett rimligt pris. Så den var ett kap. Blev en fin 16 mån present till prinsen :))








Nä nu blir det till att plocka lite här hemma, sedan hämta hem älsklingen.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0