11-08-29 Måndag!

Idag är vi på strålande humör hela högen :) Jacob har varit en riktig liten solstråle som just nu sover efter lunchen. Han fick vara ledig idag :)

Igår köpte vi höst/vinterskor till Jacob så nu slipper han frysa om fötterna i höst/vinter. skor som håller både vatten och kyla :) Få se om man lägger upp bild ikväll. Var 70% på alla skor så vi fick dem för 90kr. Inte illa det.

Efter att vi köpt skor åkte vi till Rätan och hälsade på. Vi mådde gott som alltid hos familjen Meyer. Jacob lekte på som vanligt. Talde om när han blev hungrig, och fick en smörgås innan maten. När Kim skulle använda degblandaren, tyckte han först att det var spännande, men sedan hände något som han inte gillade och det talde han om besked. Han vart ledsen ett tag, men gick över efter en stund. Och han lekte vidare. Vid 19-tiden var det dags att åka hem, Jacob somnade i stort sett direk i bilen och sov hela vägen hem.

Väl hemma blev det en flaska välling sedan sov han gott hela natten.

Imorgon är det dagis som vanligt.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer
Postat av: Kimsan

Klockan var nog närmare 20.00 innan ni åkte hem ;)

2011-08-29 @ 15:22:38
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: millan

Oj då så pass. Sista gången jag tittade var hon närmare 19:00 och sedan skulle vi åka hem. Tiden går fort när man har trevligt :)

2011-08-29 @ 19:52:59
URL: http://millaochmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0