11-08-31 Dagis och blåbär!!

Idag var det dagis som vanligt, gick bra att lämna honom även om han blev ledsen när jag gick. Men Jacob lär sig inom kort att mamma kommer tillbaks igen, blir lättare för honom när han blir lite större. När jag väl gått ut ur rummet så blir han tyst och busar med kompisar och fröknarna :)

Hämtade Jacob lite innan 15:00 och tog en promenad ner till skogen där vi plockade blåbär. Jacob åt både blåbär och lingon, i ca 2 timmar gick vi i skogen och plockade bär, de bären Jacob plockade åkte raka vägen in i munnen. Men runt 1 kilo fick vi med oss hem. Väl hemma blev det blåbärs kalas, Jacob's kvällsfika blåbär och smörgås.

För att fördriva tiden imorgon så ska jag åter till skogen och plocka mer blåbär, få se hur mycket man får med sig hem imorgon.

Nu blir det att vila lite.  Sedan klockan 21:00 så ska man följa Hasse Aro och se vad som sker i våra storstäder. Har följt Eterlyst flitigt sedan Brynolf Wendt Var med i programmet. Alltid lika spännande att se på. Ibland händer det ju att de tar upp något i de mindre städerna med, men mest är det i Stockholm, Göteborg och Malmö där det händer massa tråkigheter. Så  jäkla trist att våld och elände ska finnas.

Avslutar med lite blåbärs bilder



Början av plockningen


Ca 1kg


Mycket bär blev det :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0