1108-01 Augusti månad!

God morgon!!
Sovmorgon idag det tackar man inte nej till, Jacob sov till 08:30 Tack min älskade skatt. Idag är Thomas på jobbet, han tog medicin för några dagar sedan så nu är han på benen igen, stackarn har haft så fruktansvärt ont :( Men med en spruta så är är han på mattan igen :)

Casper fick välja frukost idag, det blev smörgås och oboy. Han är så duktig annars att äta det man ställer fram. Jacob äter ost och dricker vatten. Han fick välling 300 ml kl 06:15 så han är inte så hungrig. Men han sitter med vid frukost bordet.

Casper kommer nog att försvinna efter frukosten, han och tjejerna går nog ner till sandtjärn och badar och håvar lite fisk. Jacob kommer att få bada i poolen idag med som det verkar, vi har ju verkligen haft tur med vädret kan man säga, underbar sommar.

Underbara värme på solsidan.

Idag blir det till att må gott i solen, hitta på lite käk till grabbarn, men det löser sig. Till lunch blir det pasta sallad med eller utan fläskkött. Till Middag vet jag inte, antingen mos och köttbbullar eller pasta med köttbullar.

Nu sitter Casper och Jacob där uppe och tittar på kompispris (En av Jacob's favvo låtar)

Själv ska jag plocka ur diskmaskinen sen igår kväll, så behändigt med diskmaskin, särskilt dessa varma dagar. Man kan bara ställa in disken snabbt och lätt vrida på sedan ut i fin vädret. Nu återstår att plocka ur den och i med nästa laddning, men det går ju fort. Efter det blir det en underbar dag ute fram tills lunch :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0