11-07-01 Rätan!!

Idag tar vi en dags tur till Rätan då världens bästa Meja blir 4 år. Det ska firas ♥

Så efter lite mys och pyssel här hemma rullar vi mot Rätan. Kul för Jacob att få träffa hela ligan igen. Han storm trivs verkligen. Det gör även jag och Thomas. Men att se Jacob's lycka när man kommer dit och han blir omringad av alla Meyer trollen det är uderbart, så har Jacob och Hilma hittat varandra och leker mycket med varandra.

Igår hade vi en toppen dag, 38+ var det nere på byn 18:53, så då kan man ju bara tänka sig hur varmt det varit mitt på dagen, närmare 40+ grader skulle jag tro. På förmiddagen tog vi det lugnt och var hemma, satt mest i skuggan då det var svalast. Jacob for fram som en liten orkan ute på gräsmattan. Så trots att lilleman är genomförkyld så är det full fart som vanligt.

Thomas passade på att ta lite kort på mig utan att jag märkte det till en början, så lite Milla bilder tänker jag bjussa på
Njuter i solen :)  Blev fångad av kameran

Vacker, Ja det tycker Thomas i alla fall ♥ Älskar dig♥

På eftermiddagen var som sagt ner till byn en sväng, var in till Ica och handlade lite, så passade vi på att köpa oss en varsin sluch, Jacob fick smaka av oss och det uppskattades kan vi lova. Oftas får han bara vatten, men nu när han är genomförkyld så smakar vatten inte så mycket, Mer är favvoriten "inga konserviringsmedel eller färgämnen"

Efter det tog vi en liten runda och tittade på husen som är till salu. Planerna är ju att vi ska köpa hus men stor tomt så Jacob har bra med plats att springa på, men det kommer. Det är ju inte direkt gratis att skaffa hus. Ska prata med banken med.

Hus skulle inte sitta helt fel, hus och en lite katt "ute katt" katter ska vara ute katter men då ska man bo på "landet" för mycket trafik i storstäderna.

Därför fick "våra" katter vara inne katter i Upplands-Bro. Men när de flyttade tillm Kim och Göran blev de ute katter, och de stor trivdes verkligen där, våra små änglar.

Majsan älsklingen Tilde älsklingen ♥ ♥ ♥

Nä nu blir det en kopp kaffe, innan vi ska packa ihop oss. Jacob kanske ska få sova en sväng så han är pigg och glad när vi kommer fram till alla goa trollungar ♥

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0