11-07-05 Tisdag :)

Ja denna dag började som alla andra dagar, helt underbar dag :) Jacob myste, lekte och väckte pappa sin. Efter att ha busat med sin pappa blir man både trött och hungrig, en flaska välling och lägga sig, han var så trött när han åt så han somnade lille prinsen. Men han fick i sig sin välling.

Idag är det grått, men varmt ute 18+ grader :) Igår hade vi strålande sol och över 20+ grader, det var härligt, den värmen får gärna komma tillbaks hit ;)

Igår var vi hemma och var på gården, Jacob körde sin Bobby Car, var i sandlådan och plockade kottar. Sedan gick vi över till grannen och pratade lite och Jacob lekte med Tuva :) Runt 19.tiden var det dags att gå hem då de små skulle lägga sig för natten. Men trevligt hade vi. Bara att knata över när man känner för det.

Så idag blir världens bästa MELVIN 3-år GRATTIS GRATTIS MELVIN ♥♥♥

Ett kort från när vi sov över hos familjen Meyer sist.

3 år, tiden bara susar förbi

Tvärr kan vi inte komma och gratta Melvin idag då det är möte på förskolan. Men till helgen kanske vi åker dit och grattar honom.

Idag få man se vad man hittar på för något. Kanske åker in till byn en sväng och kollar läget :)) Annars blir vi nog bara hemma. Ser inte direkt fram mot att gå på möte kl 18:30 ikväll men det var tydligen viktigt möte och då är det ju en självklarhet att man går, inget snack om den saken.

Imorgon har vi matdag på förskolan, blir väl lite rester som man värmer på nu på sommaren då det inte är många barn på Förskolan. Sedan på Fredag är det dags för BVC, vägning och mätning så blir det spruta, denna gång ska den tas i armen. Så blir det lite "lek" med när de ska kolla motoriken bla, det gör de alltid runt denna åldern.

Ska försöka få loss lite bilder till ikväll hade jag tänkt, då blir det andra bloggen man få gå in på. Där kommer att finnas kort på Jacob, Tuva, Tuvas mamma och mig ;)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0