11-07-10 Fest i byn!

Igår var vi och tittade på bilar som körde rally, vi kom dit ganska sent på dagen så det var bara några få bilar, men det dög för Jacob var alldeles lagom åt honom att titta på.

Efter det gick vi vi på Svegsmarknaden, det var trevligt. Trevliga människor träffade vi på hela tiden. Så passade jag på att köpa 3 pekböcker med vildadjur till Jacob. 5 kr/st billigt och bra.

När vi väl kom hem blev det välling. Då det är varmt ute är aptiten så där på dagarna, så då blir det välling och enligt BVC så är det helt ok för då får de små i sig både vätska och näring. Men att få i Jacob vatten är inga problem.

På eftermiddagen så gick vi till grillfesten här på myren och hade det trevligt, Jacob flörtade in sig hos alla, och han bara flinade och bubblade för fullt med alla. Så fick han 2 vänner att busa med.

Vi åt gott och mådde hur gott som helst, kul med lite gårdsfest tycker vi. Ville man dricka annat än vad som bjöds på Vatten/saft och kaffe, ja då fick man ta med sig själv, men vi höll oss narturligtvis till vad som bjöds på festen. Vissa hade med sig någon mellanöl, men något supande var det inte. Det är ju inte så konstigt med tanke på att det var fest för hela familen 0-100 år :)

När vi kom hem var klockan mycket så det blev blöjbyte och välling sedan sova för Jacob. När han väl somnat gick jag in för att stoppa om honom då kännde jag att han bajsat, händer normal inte att han gör det när han ska sova, så det blev till att ta upp honom och byta, men han var snäll protesterade inte och somnade snällt om när vi väl var klara.

Thomas satt hos grannen och mådde gott, men de skulle vidare på lite äventyr nere på byn så då gick Thomas hem. Han är hellre hemma med grabben än att ränna ute på byn. Och det uppskattas vill jag lova. Inte för att det skulle göra något om han gick ut någon kväll.

Nä nu ska jag ta och tvätta rent grabben som suttit och ätit ost-smörgås, sedan blir det en liten tupplur för grabben.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0