11-07-13 Gröna Ärtor!!

Jacob ÄLSKAR Gröna Ärtor, idag på lunchen satt han och plockade ärtorna för att njuta av dem. Han åt självklart resten av maten med, men dessa ärtor var super. Annars brukar ju småbarn inte gilla ärtor. Man få vara glad så länge det håller i sig ärtor är nyttiga.

Annars har det varit en lugn dag hemma, vi tog en sväng till Dollar och köpte kritor till grabben och han blev glad över att få sitta och rita. Så köpte jag hem våtservetter, de är underbara att ha med sig överallt, så blev det antibaktriellt köksrengöring.

Sedan hem och rita lite, men som med alla småbarn så var ju även Jacob tvungen att smaka på kritorna för att se om de var goda nog att äta, men de var de inte, så han ritade istället.

Efter att vi ritat klart var det dags för en liten fruktstund och det var vattenmelon som stog på menyn idag, förtsta gången Jacob åt vattenmelon och han älskade det.

Senare underdagen vart det middag som idag bestod av pyttipanna, och det gick ner det med. Han fick sitta i bara blöjan och äta middag då det skedde en rejäl olycka där bak så det blev badkaret för att få ren grabben.

Efter middagen så skurades badkaret rent och Jacob fick sitt efterlängtade bad. Sedan nattblöja, pyjamas och massor av bus och mys fram tills Thomas kom hem. Då slog den stora tröttheten in, men lite mys fick de iaf. Jag fixade välling och nattade som vanligt, men ikväll var det svårt att komma till ro, tog ca 50 min innan han äntligen somnade. Men så kan det ju vara ibland, man vill bara inte sova och är man övertrött ja då kan det vara jobbigt.

Men nu sover våran prins gott, var nyss in till honom och stoppade om honom strök han på pannan, och sa natti natti, då log han i sömnen. ♥♥

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0