11-07-13 Ny dag, nya bus!

Japp som rubriken lyder kort och gott. Jacob busar för fullt. Alltid kommer man på något nytt. Mulet väder men solen lyckas titta fram lite mellan varven.

Idag blir vi hemma på förmiddagen, då våran kära Uffe och hans goa son ska komma på besök. Han ska lämna lite prylar till Thomas, sedan ska han vidare till sin bror som oxå bor här i Sveg.

Idag blir det som vanligt med sovrutinerna igen. Kl:12:00-12:30 blir det till att sova en sväng, beror på när han ätit färdigt. Jag håller på dagis tider med lunchen. Nästa vecka är det förskola som vanligt blir bra för honom att komma tillbaks dit och busa med de andra barnen.

Även om han har "kompisar" här på gården. En tjej som går på dagis bor ju här på gården så hon brukar springa för bi lite då och då. Sedan finns det en annan Jacob som brukar komma och busa med våran grabb. Så har vi ju grannen med sin lilla Tuva, som vi brukar knata över till, så barn i alla åldrar får han ju leka med här, och han stor trivs med det :)

Nu blir det lek och bus med grabben. Och på eftermiddagen ska vi ner till Dollar och se om de har kritor till Jacob, för han gillar att rita. Så kritor och ritblock blir det till att skaffa :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Tack för en trevlig eftermiddag :)

2011-07-14 @ 21:12:06
URL: http://mina-bravader.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0