11-07-22 FREDAG!

Äntligen helg, då få man extra mycket mys med gubben.

Nu sitter Jacob och äter frukost. Smörgås. så blir det banan efteråt.

Vi gjorde som vi alltid gör. Lite morgonvälling idag ville han välling kl 05:30, sedan sov han fram till 07:45. Då byttes det blöja så klädde vi på oss.

Efter frukosten ska vi gå ner till byn, köpa kaffe och grillkol, så ska jag köpa hem någon form av middag.

Vi hade ju tänkt att grilla ikväll men skulle det bli busväder så får vi ta det en annan gång.

Om Jacob är pigg så går vi efter att frukosten är avklarad, annars får han sova en stund först. Återstår att se hur det blir. Och blir det busväder så väntar vi tills det lugnat ner sig.

Jag hade ju tänkt att Jacob skulle få bada ute i poolen idag, men det är lite kallt för det, så det tar vi en annan gång. Vi kanske tar en badtur i badkaret istället jag och grabben :)

Nu är frukosten avklarad, Jacob är på mindre bra humör, kan bli en sovstund innan vi går ut.

Vi lyxade ju till det lite igår när vi gick ner till byn, med att köpa nya nappar så när vi kom hem åkte de andra "mam napparna i soporna" och så kokade vi de nya. Passade även på att koka napphållaren som såg något grisig ut, och luktade mindre trevligt, men det skaulle jag INTE gjort gör det tålde den inte. Tur att vi har reserver.

Egentligen avskyr jag napphållare men det lönar sig att ha särskilt när Jacob ska sova, för då kan han inte kasta iväg nappen som han gör annars. Men jag tar bort nappen från napphållaren på dagen om han ska ha den, förutom på morgonen då kan det vara gott att mysa med napp och snuttis. (Napphållaren sitter fast på snuttis) När vi åker bil är även napphållaren bra, så det finns fördelar med dessa napphållare.

Info från MAM:S hem sida angående napphållare:

Hur rengör jag napphållaren? 

Napphållaren tvättas enkelt i varmt vatten med milt diskmedel. Napphållaren kan ej kokas eller steriliseras.

Själv tycker jag att de skulle ha tillverkat napphållare som man kan steriliseras. Men jag får helt enkelt tvätta napphållaren i hettvatten med diskmedel. Kan kika inne på dollar om de har antibakteriellt diskmedel där. Vet att Yes diskmedel har haft för några årsedan, men har för mig att de slutade med det.

Nu sover Jacob, jag ska passa på att slänga blöjpåsen undertiden och plocka lite här hemma.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0