11-07-29 Kompisar!

Hade ju lite funderingar om Casper skulle åka hem, men han var inte riktigt säker, så han fick fundera en stund på saken, och han valde att stanna någon/några dagar till. Vi åt lunch och snackade lite skit.. Efter lunchen gick jag och Jacob till Ica. Casper gick och badade med 2 tjejer som han blev kompis med idag.

Så efter lunch har han och tjejerna badat och hittat på lite annat, Casper fick dessutom låna en cyckel av dem. Så kul att han har kompisar här i Sveg att hitta på saker med. Just nu är de nere vid tjärn och ska fånga lite abborrar vid bryggan. Håv och hink så fixar det sig :)

Jacob har fått skutta runt lite själv här hemma, men inte har han klagat inte. Men han har ropat efter Cakeer några gånger, så har han titta mot grannen och ropat efter Vaa=Tuva. Men go och glad som vanligt.

Imorgon kommer Erik och hans moster på besök, de stannar bara över dagen, men kul att träffa dem, jag har ju aldrig träffat Eriks moster så det ska bli spännande.

Fint väder har det varit hela dagen idag, har kommit 2 små skurar bara, så man har ju varit ute och njutit av vädret hela dagen. Idag passade vi även på att grilla, det blev gött kött med hemma gjord potatissallad, och gott stt dricka till, Casper fick coca cola, Jacob fick lite saft och vi vuxna lyxade till det med ramlösa.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0