11-07-30 God Morgon!

God Morgon!
Idag blir det besök från Mora, det ska bli trevligt. Gött väder ute med så vi kommer troligen att sitta ute och må gott. Ta fram Jacobs pool ska jag med göra så han få bada lite. Casper har vi lovat att han få gå till sina kompisar, han behöver inte sitta hemma bara för det blir besök här hemma.

Så vad denna dagen har att erbjuda få vi se, trevligt kommer vi iaf att få. Men mycket trevligt kommer vi att få, ska bli så kul att få träffa Eriks moster, en dam på 70 år, men pigg och kry. Det är hon som kör hit, så gillar hon att  fiska och kan tydligen vara ute i timmar och fiska.

Nu ska vi snart väcka Thomas så blir det frukost när han kommer upp. Vad det blir för frukost återstår att se. Men något ska vi nog komma på. Blir väll smörgås och oboy idag då Casper inte gillar filmjölk så mycket, och eftersom vi hade det igår så slipper han idag. Men huvudsaken är ju att han blir mätt i magen :))

Nu sitter Jacob i sin stol och spanar in vad Casper gör... Så vad gör han då, jo han ritar, och nu ritar även Jacob med sina kritor.

Snart ska jag be Casper att väcka Thomas, så han hinner vakna inna besökarna kommer. Undertiden så ska jag plocka fram frukosten :)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0