11-06-22 Uppdatering för Tisdagen den 21/06-11

Hej hej!!
Igår var det en grå och trist dag. Det blåste kallt hela dagen och regnade från och till. Så igår blev det en inne mysar dag. Jacob var på strålande humör hela förmiddagen, men efter vilan vände det och han visade sitt tempramet. 2-års trotsen verkar redan har satt sina spår. :)) Men så är han ju väder känslig också precis som sin far.

På förmiddagen var det mycket bus och mys här hemma, samt full fart frammåt. Han är inte stilla långa stunder nu inte. Nej här studsar man fram för fullt. och börjat att visa intresse för att gå gör han med, ska resa sig upp ganska ofta, men lite osäker är han. Men det kommer. Så har vi ju en lär och gå vagn i Rätan som väntar på grabben. Kim+familj var snälla och köpte en åt oss när de var i Östersund.

På eftermiddagen var det som sagt lite gnälligt här hemma, inte mycket som passade lilla herren. Vi la oss i våran säng alla 3 och busade och myste. Det uppskattades. Sedan var det middag, samt mys.

På kvällen blev Jacob på bra humör igen. Och när Thomas var i väg och handlade så kom Jacob underfund med hur man ska stoppa bollarna i giraffens mun. Jag hörde melodin som spelas när bollen åker in, tänkte att han hittat knappen med sin hand, men där hade jag fel, så när vi stolta alla 3 här hemma.

(källa: googel)


Man blir så stolt och glad för varje framsteg grabben tar. Han ska tydligen vara för sig själv och fnula hur man ska göra saker och ting, precis sin mor.

Så har han börjat att prata massor, det riktigt bubblar ord från prinsen. Vissa ord hör man direkt vad han säger, andra får man gissa sig fram till. Men det kommer mer och mer för varje dag.

Det var en liten uppdatering om vad som hände i lilla Sveg igår.

Vad som händer idag, ja det återstår att se. Grabben är i full fart, leker med sina leksaker, giraffen är nu åter poppis då han kommot på hur man gör med bollarna.

Väderet har vänt lite, det är strålande sol och blå himmel, blåser iof idag med men är varmare. 11+ i skuggan denna tiden 08:30, och ca 8-9+ var det igår samma tid och då var det bara grått och trist.

Nu blir det Jacob som gäller här hemma.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0