11-05-03 BVC!!

Vi började dagen lugnt, mys och bus som vanligt efter vällingen. Runt 9-tiden var det smörgås och välling igen, anledningen var att Jacob var trött och hungrig, så jag lade honom i sängen efter att han fått smörgås trodde att han skulle vara nöjd då det inte var längesedan han hade fått sin morgon vällingen, men där hade jag fel. Eftersom han var så trött och vi skulle till BVC när han egentligen ska äta lunch fick det bli välling. Efter vällingen somnade han gott.

Jag fick väcka en trött Jacob efter nästan 2 timmar, för vi skulle gå. Blev en rask promenad till BVC, men vi han. Ville inte stressa Jacob när jag väckte honom så vi myste en stund innan vi skulle gå.

Träffade BVC sköterskan och läkaren, så underbara dessa tjejer är ;))

Jacob följer kurvan väldigt bra, precis som han ska. Och det tycker att det går frammåt med grabben, Jacob charmade dem ordentligt.

Eftersom Jacob inte ha börjat att resa sig upp så frågade de om han går i "gå stol" Det gör han INTE, de tyckte de var bra, för oftast blir barn lata av att sitta i "gå stol" men det gäller ju inte alla. För vissa funkar "gå stolen" utmärkt för andra inte. Men de berömmde oss för att inte använda en sådan iaf. Jacob kommer att lära sig både gå och stå när han själv är redo för det. Nu står han ju upp när vi håller honom i händerna, så det närmar sig.

En kryp grabb kommer han då inte bli, han tar sig fram på rumpan istället. Det är det ju många barn som gör, och huvudsaken är att han tar sig frammåt.

Och han är pigg, nyfiken som ska se allt, så pratade han med dem också och det tycker att han har ett härligt språk "joller" Så tycker de att han är duktig som kan säga, "klocka" "Jacob ha" "smaka" det är svåra ord för en 1-åring men våran kille kan ;) Man få dock lyssna noga.

Så tyckte de att Jacob har modiga föräldrar som lämnar Stockholm och flyttar till Sveg, även det fick man beröm för. Läkaren och BVC sköterskan tycker att jag är en mycket varm och omtänksamm mamma. Att vi flyttade hit är de bara glada över (behövs väll lite mer folk här), läkaren själv hade bott i Järfälla och hon längtar inte tillbaks. Och att ge grabben en trygg uppväxt här tycker de bara är bra.

Så har Jacob's eksem försvunnit, i Bro hade han ju röda eksem vid öronen, men sedan vi flyttat hit har de försvunnit. Så är han inte lika torr i huden heller, läkaren kännde nog, men sa bara att Jacob har en mjuk och fin hy. Så det lönade sig att flytta hit, men det var nog något skit i lägenheten som ställde till det, det var ju inte den fräschaste lägenheten vi bodde i.

Nu några få bilder från i Måndags.














Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0