11-05-08 Ljuvlig Lördag

Uppdatering om gårdagen 11-05-07

Morgonen började bra, och häll i sig hela dagen :)

Efter att vi myst och mått gott hela familjen, besölt vi oss för att äta ute, ingen dum ide av Thomas. Efter maten blev det en bil tur, där vi spanade på omgivningen. Så åkte vi till Rätan och hälsade på, möttes av ett gäng fundersamma barn, men efter några sekunder fick man bamse kramen av ett lyckligt gäng, De älskar ju sin Moffa, och "Hacob" som Melvin säger ;) Ja jag få väll haka på lite på ett hörn, men att vi omtyckta av hela högen råder det ingen tvekan om. Till och med Morris skulle kramas och pussas.

Så bjöds det på glass, och Jacob njöt verkligen, och inte vart han sur när det tog slut heller, utan var nöjd och belåten. Så fick Jacob busa lite med Göran och med Kim. Kim körde mormor's lilla kråka med honom och det var väl så där att åka ner i diket. Blandade känslor med glädje och pirr i magen. Sedan fick han prova syrran glasögon, och han blev så cool ;)

Jacob var nöjd och glad mest hela tiden, men han var ju även tvungen att klaga lite. Mot slutet blev det jobbigt då han vart övertrött. Men inget som stör hans nattsömn. Han somnade gott i bilen på väg hem, och vaknade när vi väl var hemma. Fixade lite välling, sedan sov han hela natten fram till 07:20.

Idag få vi se vad som händer, fint väder har vi iaf, så något ska vi väll kunna hitta på, om Thomas kropp klarar av det efter gårdagens brottning med Kim, men roligt hade de iaf ;)

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer
Postat av: Kimsan

Kanske det är så att syrran inte är lika försiktig i diket som mamman!? ;0)

Kram

2011-05-09 @ 23:21:24
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: milla

Kan ju vara så. Jag tar det nog lite lugnare ja :) Kram

2011-05-09 @ 23:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0