11-05-15 Gnäll och besök

Morgonen började med strålande humör hos grabben. Men efter några timmar vände det och vi fick en lite gnällig kille, inget passade, trött och vill bara sitta i knät. Men det är ju inte så konstigt, näsan rinner och tänder på väg. Få se hur pass pigg Jacob är imorgon, om det blir dagis eller vara hemma.

Nåja, timmarna gick Jacob fick lunch, sedan sova ute i vagnen ett tag. Och så hörde Kim av sig och sa att de tänkte komma på besök, alltid lika trevligt. Fast idag var de 2 äldsta barnen med kompisar, så det blev Meja, Melvin, Hilma och Towe som hakade på. Morris var med Jonna.

Jo då liv i luckan blev det allt, bus i massor. Så bjussade Jacob på sitt lite gnälliga humör. Så fort jag gick så vart han ledsen, men efter ett tag löste det sig och han kunde sitta på golvet och leka lite med de andra busfröna.

Jacob fick en kasse med kläder och pyjamasar av Kim, det var inte helt fel, bortskämmda lille prinsen ♥ Men kläder är alltid bra att ha. Lite stora storlekar på bodysarna, men de kommer till använding så småningom. Pyjamaserna var lagom så nu har han så han klarar sig ett tag med det :)

Tusen tusen tack för de fina kläderna familjen Meyer ♥

Så fick Kim ett litet uppdrag av mig, att sy Jacobs sovpåse som lossnat lite i ett hörn, men det är ju ingen panik eftersom vi inte behöver den förren höst/vinter.

Jacob somnade ovaggat ikväll, en flaska välling sedan var lilleman färdig. Han sov ca 1½ timme, sedan var det dags för nästa välling slurk, men så åt han inte så mycket till middag, och vi tvingar ju inte i honom. Nu mår han ju inte riktigt bra heller, så då kan det ju vara lite si och så med maten. Då kan han gott få lite extra välling på kvällen istället.

Var härligt att ha gänget här iaf, M&M lekte, busade och små fajtades lite, som syskon gör. Men mycket kärlek blev det. På slutet så kramade Jacob lilla Towe, som inte är så liten längre. Hon rullar hur lätt som helst från rygg till mage och tillbaks. Så såg det ut som hon kämpade att sätta sig upp. Den lilla damen kommer nog att bli tidig i allt skulle jag tro ;)

Så måste jag ju avsluta med att Jacob vart sur när de gick, det gillade han inte alls. Han vart förbannad kan man säga, så det råder ingen tvekan om att han gillar familjen Meyer.

Nä nu ska jag ta och krypa till kojs... Somnad sent natten till idag då jag hade panikångest eller något, hjärtat slog hur fort som helst för att sedan slå hur långsamt som helst, så man vart ju lite nojjig och kallsvettig, ca 03:00 somnade jag. Hoppas på en lugnar natt nu då.


God natt vår saknade Ängel (Groda) Mamma och pappa älskar dig♥♥♥
Källa (googel)


Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0