11-05-30 Bad och Vila

Ja Jacob ha fått lite Måndags lyx, han har fått bada lite då han inte är riktigt på humör, men så håller det ju på att spricka fran ett antal tänder på överkäken. Jacob ha varit på strålande humör idag fram till nu på kvällen då det tydligen kliar en del i munnen och det kan jag ju förstå. Men med ett härligt bad så glömde han av klådan i munnen och var som en liten fisk i vattnet. Efter ett tag tog tröttheten och hälsade på, så då var det färdig badat och nu ligger han och bara mår gott i sängen.

Ibland kan han vilja ligga och filosofera lite typ 5-10 min sedan är han nöjd och vill leka. Jacob är en riktig mys kille som gillar att mysa, både med sina föräldrar och i sängen för sig själv som han gör just nu. Ninni på ena sidan och snuttis på andra. Men snart vill han nog komma upp.

Så får Thomas sin lilla kvälls tid med honom med, det har dock hänt att han somnat för natten vid något tillfälle och då har han såklart fått sova. Men som det låter just nu så har han inga planer på att sova, bara vila.

"Mamma" "Där" och lite sång hörs från hans sovrum. Och nu är det "Inke" som hörs så han har nog vilat klart, så jag ska ta och hämta prinsen.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0