11-05-30 uppdatering

Fick en underbar dag igår, vi började dagen med att mysa här hemma. Sedan åkte vill till några vänner och hade det trevligt. Jacob blev kompis med Vixy (hunden) Hon är så snäll den hunden, blir glad när det kommer besök. Jacob bjöd henne på en liten kaka och ett kex, som han slängde på golvet till Vixy.

Sedan åkte vi till Ica och hämtade 2 paket. Så nu har Jacob en till garderob att fylla med kläder :) Så fick vi hem hans nya kudde från babykoncept, riktiga grejjer det. Så nu blir det till att besälla tuffa junior örngott. Inga rosa sängkläder till grabben inte, nä tuffa sängkläder ska det allt vara till grabben. Ska se om man hittar något med tuffa bilar på då han visar stort intresse för bilar.

Sedan vände vi vår kos hem, väl hemma gjorde Thomas en underbar mors dag middag. Han kan verkligen laga god mat han. Grabben lekte en liten stund när vi kom hem, innan det var dags för sängen. Han somnade utan nattvälling, och sov hela natten gött det. Annars kan han vakna runt 23-tiden och vilja ha sin nattvälling (om han somnat ifrån den), men inte denna gång.

Idag blev det lite längre far och son stund på morgonen än vad det brukar bli av olika anledningar. När Thomas åkt till jobbet fick grabben yoghurt, det uppskattades. Sedan lekte vi och busde. Efter en stund vart han trött och det var dags för första vilan idag. Efter lunchen gick vi ut, vi han bara halvvägs med soporna så kom Thomas hem, han valde att äta hemma idag, så han tog vagnen och gick hem till gården. När jag kom tillbaks så la jag ut filten på gräsmattan med leksaker till grabben.

Efter att alla var mätta och nöjda åkte Thomas tillbaks till jobbet och jag och grabben skulle till lekplatsen, men pga att det började regna lite smått vände vi hem, och tur var det för precis när vi kom under tak började det att regna på ganska rejält. Men vi han iaf vara ute i 1 timme.

Nu sover prinsen för 2: gången idag, blir det fint väder när han vaknar så ska vi ut igen. är så skönt att vara ute inte sommar här direkt, men inte kallt heller, utan så där lite lagom. Men det hade ju inte skadat med den sommarvärme som vi fick i April heller.

Nu ska jag ta och slänga in lite kläder i maskinen, så få man se vad man hittar på här näst.

Ja just ja, imorgon ska jag på intervju om jobb inom äldrevården, tänkte prova på något nytt, och hon jag pratade med lät jag trevlig och possitiv till att jag vill prova på att jobba inom äldrevården. Sedan om jag klarar av det är en annan sak, men hon sa att jag kommer att få gå brevid till att börja med, för att kunna känna efter om det är något för mig.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram



Kommentarer
Postat av: Nena

Jättebra med jobb ju :o)))

2011-05-30 @ 16:19:37
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0