11-11-04 En stökig dag!

Dagen började bra med bus, skratt och mys... MEN så fick lille grabben INTE göra det HAN ville och då vände humöret direkt. Antar att det är vädret so orsaker en del av det hela då Jacob är väderkänslig som sin far, och idag har det varit grått, regnigt och trist. Har försökt att sysselsätta Jacob med olika saker men inget har passat.

På eftermiddagen/lunchen var vädret bättre och vi gick ut en stund, bakade sandkakor, lekte med bilar och slutligen gick vi bara. Jacob höll duktigt i vagnen utan att släppa och springa iväg. Han fick dock släppa vagnen när vi kom till vattenpölar som han kunde plaska i, det är lycka det. Och med regnkläder och stövlar är det igen fara. Så har vi torkskåp vilket är guldvärt sådana här gånger. Ja ute var han som en liten ängel ;) Det höll i sig när vi kom in med tills vi ätit mellis, sedan vände det igen, men det är bara att visa vem som bestämmer sedan får han bli hur sur och arg han vill vår lille prins, för humör det kan då allt ha vår älskade skatt. Nu ligger han i sängen och vilar lite... Sjunger för fullt.

Tur att sängen är mysig iaf. Men med trist väder och en snorig liten näsa är det inte alltid lätt att vara på strålande humör hela tiden.

Snart ska vi klä på oss igen och gå ut... Möta upp pappsen på parkeringen. Jacob gillar nämligen att få sitta i vagnen och må gott och titta på alla bilar som kör på vägen. Inte mycket bilar som kommer men de få som kommer och kör förbi uppskattar han, vår lille bilkille.

Mamma och Pappa vet vad Jacob ska få av Tomten i jul.... shhhh det talar vi inte högt om ;))

Nu ska älsklingen få komma upp och busa lite.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0