11-11-26 Dålig uppdatering!

Hej hej!
Är lite dålig på att uppdatera mig här. Har fullt upp med nya bloggen. Vill ju få in alla inlägg i den bloggen med, så man få med allt från första stund man började att blogga. När det är gjort så ska gamla bloggarna sparas innan de raderas för gott.

Jacob har fått sin 18-månaders spruta och det gick bra trots att han talde om för hela vårdcentralen vad han tyckte om att bli stucken i armen. Mammas älskling. Men han satt stilla hela tiden, medan de stack honom. Men nu dröjer det länge innan nästa spruta skall tas. Först när han är 5 år är det dags igen.

Han växer och går upp i vikt som han ska. Och de var väldigt imponerade av vår store kille som säger 3 ords meningar. Han kanske inte säger orden klockrent, men man hör vad han säger och man förstår vad han menar. Så håller man pennan ordentligt med :)

Ja nu springer han för fullt grabben och dansar. Ett och annat bus gör han då och då.

Så har man köpt hans julklappar och han har även fått av andra, så nu väntar vi bara på att tomten ska komma. I år kommer han tydligen och hälsar på oss, det ska bli spännande ;))

Så har det kommit lite snö till Sveg, men så lite som det är så kommer det säkert att försvinna redan imorgon. Vore ju trist, men man kan ju inte göra något åt det så det är bara att gilla läget. Men jag hoppas på att det kommer mer snö, så jag och Jacob kan åka pulka och hitta på annta bus.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0