11-10-02 Hösten närmar sig!!

Mulet idag, med 12 grader, så riktigt kallt är det ju inte ute. Men hade ju klart varit skönare med en liten solglimt. Men vi ska inte klaga, vi har haft riktigt sommarvärme här, helt underbart, inte vad man förväntar sig 1 okt direkt då. Ja återstår att se om hösten tänker komma nu eller om sommarvärmen tränger sig fram ett tag till. Hösten kommer ju förr eller senare, så det är bara att välkommna den när den väl dyker upp för att stanna ;))

Så har jag ordnat fodrat regnställ till Jacob, med bamse på.




Igår hade vi en liten picknik vid Svegssjön, det var så härligt. Hade med oss lite fika och mådde gott, Jacob kröp omkring i bara blöjan och stortrivdes i värmen. För varmt var det, 22 grader  skuggan och helt vindstilla.

Hemma blev det ett bad för Jacob som lekt i lera och vatten. Efter det blev det middag och bus med pappsen. Sedan nattvälling och sova för natten.... Trodde vi, men vid 22-tiden fick vi ta upp honom då han behövde en ny blöja. Efter det så blev det välling som sa slurk och han sov vidare till 05:30, då var det dags för ny flaska välling, efter det sov han i ca 1 timme innan han vaknade till, då hade han tappat nappen, men hittade den igen och somnade om och sov till 08:45.

Så efter lunch hoppas jag att han iaf sover 1,5 timme, för att orka med resten av dagen. Eftersom det inte är så väldans varmt ute så får han nog sova ute i vagnen idag. Skönt för honom att sova ute i friska luften.

Idag blir det en lugn hemma dag, bara mysa med familjen. Så får vi hoppas på att Thomas blir bättre till nästa helg och kanske kan ta sig till Rätan. Lite som han ska pyssla med där + att jag skaffat en bilbarnstol extra till Jacob som han ska ha på dagis, då de åker på utflykter lite då och då. Blir enklare med en extra bilbarnstol så man slipper ta loss den vi har i våran bil, även om det oxå sulle gå bra.

Tusen tack för bilstolen familjen Meyer. ♥

Nu går diskmaskinen för andra gången idag men inte sista. Blir ju att man kör den lite ofta efter som det är en bänkdiskmaskin, men helt underbart att ha både tvätt och diskmaskin hemma. När vi skaffar hus så ska jag försöka att skaffa en golvdiskmaskin så kanske det räcker att man kör den 2 ggr om dagen :))

Få se om det blir något mer bloggande idag/kväll. Nu ska jag vara social med min underbara familj.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0