11-10-11 Medicin!!

Blev vårdcentarlen igår för Jacob, Thomas hämtade oss och vi for dit. Blev att andas in lite extra syre+något som gjorde det lättar att få upp slem ur halsen. Så blev det stick i fingret, men han var så duktig och skrek inte när sköterskan stack honom, efteråt gjorde det lite ont och då blev han lite ledsen, men det gick över. Sedan kom läkaren in och Jacob fick välja sitt första klistermärke :) Efter det blev det hosmedicin som ska lindra den hemska hostan. Inga problem att få i honom den, han dricker snällt, annars brukar ju barn inte gilla medicin.


Första klistermärket, det ska in i hans bok där vi sparar dem, tills han är stor nog att få dem själv.

Idag är Jacob betydligt piggare och det märks att medicinen gör det den ska. Men blir att vara hemma hela veckan, då Jacob ska vila och det var vi inställda på igår morse, när man hörde/såg hur dålig Jacob var, ingen direkt feber hade han 37,8 men ont i kroppen, så det fick bli en alvedon. Men så klarade han sig på 1 alvedon med under hela dagen och idag har han inte behövt ta någon alls. Fortfarande ingen större matlust även om han försöker att äta så smakar det inte bra. Men läkaren sa att han troligtvis har ont i halsen med, och det kan man ju förstå. Men dricka, youghurt och glass går i honom. Docktorns order ge honom det han tycker om, dricka och äta... Det viktigaste är att han får i sig något sedan vad det är är inte så viktigt, det viktigaste just nu är vätska. Och det är han ju duktigt på att få i sig.

Så bjussar jag på årets första vinterbild här i Sveg, den kom och den försvann lika snabbt nästan, tog bara någon timme så var den borta igen.



Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0