11-10-17 Dagis!

Gick bra att lämna Jacob på dagis idag. Han skulle leka direkt när han kom dit. Man fick flörta till sig en puss och kram, sedan skulle han till L. Inget gnäll eller pip, han var en nöjd herre. Bra hade det gått hela dagen, bara bus och en massa diskussioner. Men han var efterlängtat av alla på dagis.

Och när Jacob fick se sin favorit komma ut i hallen så sken hela pöjken upp, W är favvo tjejen.

När jag kom för att hämta Jacob satt han i dockrummet och lekte, han lagade mat. Han blev glad av att se mig men kunde inte lämna matlagningen. Nu tycker han att det är så roligt på dagis att man måste hämta honom för att klä på honom. Förut kom han krypandes i hög fart när han fick syn på mig. Snart får man väll släpa hem pöjka för att han inte vill följa med hem :)


Så är det fotografering den 16 Nov på dagis, det ska bli spännade, men stränga order... Inga föräldrar på dagis när det ska fotograferas. Det förstår jag, vilket spring det skulle bli på dagis om alla föräldrar var med, skulle bli stressigt för barnen, personalen och för fotografen.

Hoppas man får hem korten innan jul, så kan det bli en julklapp till nära och kära ;)

När jag hämtat Jacob på dagis så gick vi till Ica och handlade hem lite smått och gott, så idag blev det pölsa och potatis till middag. Första gången Jacob åt det, men lär inte vara sista gången för han åt så det nästan sprutade ur öronen.

Men så är han super duktig på att äta, det som han inte riktigt har tyckt om ännu är fiskbullar, men det var längesedan han fick det så man kan ju prova igen för att se om han tycker om det eller inte. 7 ggr ska barn smaka på maten för att man säkert ska veta om de tycker om det eller ej.

Skulle Jacob rata fiskbullar vid 7 olika tillfällen så vet man ju säkert att han inte tycker om det och då kan man ju skippa fiskbullar, men skulle han äta det på dagis/skola och gilla det där, så får han äta hemma med, när det serveras. Annars finns ju så mycket annan fisk man kan äta, och skulle det bara vara fiskbullar han inte tycker om så kan man ju inte klaga.

Men man vet vad man har att vänta när han blir äldre, och kanske säger att han inte tycker om bara för att slippa äta, men det kommer vi inte att gå på ;)) Men Jacob kommer nog att testa oss precis som andra barn gör ;))

Nä klockan tickar, och Thomas sover, kanske dags att väcka honom snart.

Ha det gott alla trogna bloggläsare... Kram kram


Kommentarer
Postat av: Faster Nena

hoppar och studsar och fäktar med armarnaVill haaa, vill haaaa, julklapp

2011-10-17 @ 22:34:52
URL: http://boerjesdotterblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Thomas

Snålkärring, fota själv vteja ;o))

2011-10-18 @ 00:00:00
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: milla

Vi få se vad tomten lägger ner för något spännande i säcken ;)) KRAAAAM!!!

2011-10-18 @ 00:02:30
URL: http://johanssonochegeklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0